30+ Foto’s van de Lord of the Rings Cast, toen en nu

The Lord of the Rings is een van de meest memorabele filmfranchises met een ongelooflijke schare fans. Het wordt ook beschouwd als een tijdloze klassieker met een aantal van de meest iconische personages. Deze trilogie werd het keerpunt voor alle acteurs die deel uitmaakten van de film. Sindsdien hebben ze zich allemaal gewaagd aan verschillende andere projecten en blijven ze hun waarde bewijzen. Laten we eens kijken naar de prestaties van de cast voor en na The Lord of the Rings.

Orlando Bloom (Legolas)

Orlando Bloom was te zien in een aflevering van Midsomer Murders en speelde zelfs de rol van Todd Blackburn in Black Hawk Down. The Lord of the Rings werd een keerpunt in zijn leven omdat het hielp zijn acteertalent te laten zien.

Orlando Bloom (Legolas)

Bloom heeft na The Lord of the Rings veel contracten binnengehaald; hij was te zien in films als The Pirates of the Caribbean, The Three Musketeers, en The Kingdom of Heaven. Hij acteerde zelfs in de Netflix series Easy en The Carnival Row op Amazon Prime.

Elijah Wood (Frodo Baggins)

Elijah Wood’s acteerprestaties voor The Lord of the Rings waren Paradise, Radio Flyer, en Flipper. Hij nam de rol van Frodo Baggins op zich. In een van zijn interviews verklaarde Wood dat hij het geweldig vond om de rol te spelen.

Elijah Wood (Frodo Baggins)

Sinds de franchise is Wood blijven acteren in films als Celeste and Jesse Forever en Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Hij speelde ook in films als Come to Daddy, The Last Witch Hunter en Happy Feet. Hij speelde ook in de serie Wilfred.

Cate Blanchett (Galadriel)

Cate Blanchett had haar plaats in Hollywood al veroverd met haar opmerkelijke optredens in films als The Gift en The Talented Mr. Ripley. Haar rol in Elizabeth trok internationale aandacht en bracht haar zelfs op de Oscarnominatielijst voor de categorie Beste Actrice.

Cate Blanchett (Galadriel)

Na The Lord of the Rings werd Blanchett een bekend gezicht in Hollywood. Ze was onlangs te zien in Mrs. America, de serie van Hulu, en Where’d You Go, Bernadette? Ze was ook te zien in films als Blue Jasmine en The Aviator, waarvoor ze twee Academy Awards ontving.

Sir Ian McKellen (Gandalf de Witte)

Sir Ian McKellen was al een van de gerespecteerde en bekende acteurs die de Golden Globe, Tony en Olivier awards op zijn naam had staan. Zijn rol als Gandalf, de Witte in The Lord of the Rings, werd door iedereen gewaardeerd.

Sir Ian McKellen (Gandalf de Witte)

McKellen zette zijn acteercarrière voort en speelde in films als Beauty and the Beast en The Da Vinci Code. Hij werkte ook in de X-Men franchise als Magneto en speelde de rol van Gus de theaterkat in de film Cats uit 2019.

Miranda Otto (Eowyn)

Otto was al beroemd omdat ze deel uitmaakte van de cast in films als What Lies Beneath, In the Winter Dark en Human Nature voordat ze werd gecast als Eowyn in het tweede deel van de trilogie.

Miranda Otto (Eowyn)

De rollen bleven komen voor Otto, zelfs nadat ze in de trilogie van de populaire filmserie had gespeeld. Ze kreeg rollen in Homeland, War of the Worlds, en Frankenstein. Onlangs was ze te zien in de Netflix original The Chilling Adventures of Sabrina.

Hugo Weaving (Elrond)

Hugo Weaving is een bekend gezicht in de Australische televisie-industrie met series als Bloodline. Hij speelde zelfs in films als Queen of the Desert, The Adventures of Pricilla, enProof voordat hij de rol van Elrond speelde in The Lord of the Rings.

Hugo Weaving (Elrond)

Sindsdien heeft Weaving in verschillende films gespeeld en is hij ook voice-overartiest geweest. Hij speelde de stem voor de Transformers-franchise als Megatron en was ook te zien in Hacksaw Ridge en V for Vendetta.

Dominic Monaghan (Meriadoc “Merry” Brandybuck)

De Britse acteur Dominic Monaghan had al wat credits en was te zien in films, tv-series, muziekvideo’s en videogames. Hij was te zien in projecten als Hetty Wainthropp Investigatesen Hostile Waters voordat hij de rol van Meriadoc “Merry” Brandybuck op zich nam in The Lord of the Rings.

Dominic Monaghan (Meriadoc “Merry” Brandybuck)

Na de trilogie was hij te zien in de tv-serie Lost en films als Star Wars: The Rise of Skywalker, X-Men Origins: Wolverine, en was zelfs presentator van het programma Wild Things with Dominic Monaghan.

John Rhys-Davies (Gimli)

John Rhys-Davies is een acteur en voice-overartiest die al in meerdere films te zien was, waaronder de Indian Jones-franchise en The Living Daylights, voordat hij de rol van Gimli op zich nam en ook het personage Treebeard uit The Lord of the Rings insprak.

John Rhys-Davies (Gimli)

Zijn acteercarrière nam een betere wending met films als Once Upon a Time, Aquaman, The Princess Diaries 2: Royal Engagement. Binnenkort zal hij het personage Graves inspreken en acteren in de videogame Star Citizen.

Sean Bean (Boromir)

Voordat hij Boromir speelde in The Lord of the Rings, had Sean Bean zich al gevestigd als acteur met films als Goldeneye, Patriot Games, enBlack Beauty. Hij werkte zelfs in televisieseries als Family Guy.

Sean Bean (Boromir)

Na The Lord of the Rings was hij te zien in de megahit tv-serie Game of Thrones als Eddard “Ned” Stark. Hij was onlangs ook te zien in de in 2020 uitgebrachte film Possessor en was de stem voor het personage Bill Goodfellow in de geanimeerde fantasy-avonturenfilm Wolfwalkers.

Billy Boyd (Peregrin “Pippin” Took)

Billy Boyd is een muzikant en Schotse acteur die heeft meegewerkt aan verschillende film-, televisie- en videogame-projecten. Zijn veelzijdigheid en unieke talent bezorgden hem de rol van Peregrin “Pippin” Took in The Lord of the Rings.

Billy Boyd (Peregrin “Pippin” Took)

Billy ging door met acteren en kreeg contracten zoals Outlander, Grey’s Anatomy, The Flying Scotsman, Dorothy, The Witches of Oz. Hij zal binnenkort te zien zijn in The Loud House Movie, Walking with Herb,en An Intrusion. Op televisie heeft hij de hoofdrol van Glen/Glenda in de aankomende Horror TV-serie Chucky.

David Wenham (Faramir)

Wenhams cv zag er al solide uit voordat hij werd gecast in het tweede deel van The Lord of the Rings als Faramir. Dit personage was de jongere broer van Boromir en de tweede zoon van Denethor II. Hij was te zien in Moulin Rouge! (de versie uit 2001) en Seeing Red.

David Wenham (Faramir)

Na de trilogie ging het nog beter met Wenham. Hij haalde prestigieuze projecten binnen zoals 300, Van Helsing en zelfs Disney’s Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Craig Parker (Haldir)

Craig Parker was te zien in tv-programma’s als Shortland Street en Xena: Warrior Princess. Hij speelde zelfs in de film A Soldier’s Sweetheart waar hij een kleine rol speelde. Daarvoor speelde hij de rol van Haldir in The Lord of the Rings.

Craig Parker (Haldir)

Na de franchise bleef hij zich richten op zijn tv-carrière en verscheen hij in twee afleveringen van Agents of S.H.I.E.L.D, Reign, enSpartacus. Hij acteerde zelfs in verschillende webseries Auckland Daze in 2012 en zal binnenkort te zien zijn in Seizoen 3 van Good Trouble als Yuri Elwin.

Sarah McLeod (Rosie Cotton)

McLeod was bekend als ster in kleinere televisieshows en films voordat ze de rol van Rosie Cotton op zich nam in The Lord of the Rings. Deze rollen waren onder andere A Twist in the Tale en Forgotten Silver.

Sarah McLeod (Rosie Cotton)

Ze bleef rollen krijgen, zelfs nadat de trilogie eindigde. Ze was echter voor het laatst te zien in een tv-serie genaamd Auckland Daze, volgens IMDB. In het 14e seizoen van America’s Next Top Model was ze zelfs een paar afleveringen jurylid.

John Noble (Denethor II)

De kijkers vonden het geweldig om te zien hoe Noble de tirannieke Denethor speelde. En voordat hij deze lastige heerser speelde, acteerde hij in films als The Monkey’s Mask en televisieseries als Fringe als Walter Bishop.

John Noble (Denethor II)

Hij was zelfs te zien in ABC’s Rake vlak voordat hij zijn handtekening zette voor rollen in series als DC’s Legends of Tomorrow, Sleepy Hollow, en Elementary. Momenteel is hij te zien in de originele serie The Boys van Amazon Prime.

Marton Csokas (Heer Celeborn)

Csokas speelde Galadriel’s echtgenoot Celeborn in deze trilogie. Hij was al een gevestigd acteur die projecten deed in Nieuw-Zeeland en Australië – Broken English en Jack Brown Genius om er een paar te noemen.

Marton Csokas (Heer Celeborn)

Nadat hij Celeborn had gespeeld, kreeg hij verschillende rollen aangeboden in zowel televisieprogramma’s als films. Misschien heb je hem daar ook in gezien. Enkele daarvan waren The Equalizer, Kingdom of Heaven, enInto the Badlands.

Bernard Hill (Théoden)

Hill heeft een geweldige acteerprestatie geleverd zelfs voordat hij de rol van Koning Théoden in de trilogie te pakken kreeg. In de jaren ’80 maakte hij deel uit van het televisiedrama Boys from the Blackstuff. Je kent hem misschien nog wel als kapitein Edward Smith in de iconische film Titanic.

Bernard Hill (Théoden)

Zelfs daarna verscheen hij nog in televisieshows en films als Wolf Hall, A Very Social Secretary en Unforgotten. Zijn laatste grote acteerrol was in 2016, een Britse komedie-actiefilm Golden Years.

Brad Dourif (Gríma Wormtongue)

Deze bekroonde acteur heeft zoveel acteerprestaties op zijn naam staan dat het onmogelijk is om ze allemaal op te noemen. De meest opvallende zijn One Flew Over the Cuckoo’s Nest, franchise Child’s Play, Dune, en Blue Velvet.

Brad Dourif (Gríma Wormtongue)

Het ging alleen maar beter met Dourif nadat hij Gríma Wormtongue had gespeeld in de trilogie. Hij verscheen in populaire tv-programma’s als Fringeen Psych en bleef zijn stem lenen voor Chucky. Hij acteerde ook in verschillende films. Wildling, American Dream, en Obsession waren de laatst bekende.

Karl Urban (Eomer)

Voordat Urban Eomer speelde in The Lord of the Rings: The Two Towers, had hij niet veel rollen op zijn naam staan. Ghost Ship, Xena: Warrior Princessen The Irrefutable Truth About Demons zijn enkele van de projecten waaraan hij heeft gewerkt.

Karl Urban (Eomer)

Kort daarna kwam er een ommekeer. Hij begon rollen te krijgen die grote kassuccessen werden. In de reboot van de Star Trek-films speelde hij Leonard McCoy en in Thor: Ragnarok speelde hij Skurge. Momenteel speelt hij een van de hoofdrolspelers in The Boys op Amazon Prime.

Harry Sinclair (Isildur)

Voordat hij beroemd werd als Isildur, maakte deze acteur, regisseur en schrijver deel uit van een muzikaal theaterduo in The Front Lawn. Hij heeft zelfs verschillende korte films geregisseerd. Hij werkte eerder samen met The Lord of the Rings-regisseur Peter Jackson in een zombiekomediefilm genaamd Braindead voor Nieuw-Zeelandse kijkers.

Harry Sinclair (Isildur)

Sinclair herhaalde zijn rol als Isildur voor Lego The Lord of the Rings in 2012. Daarvoor regisseerde hij echter regelmatig de televisieserie 90210 van 2009 tot 2010.

Sean Astin (Samwise Gamgee)

Met films als Rudy, Toys Soldiers en The Goonies had Sean Austin zich al gevestigd als regisseur, producent en acteur voordat hij de rol van Samwise Gamgee kreeg in The Lord of the Rings franchise.

Sean Astin (Samwise Gamgee)

Na de trilogie was Sean Astin te zien in films als No Good Nick, Stranger Things, Justice League Dark: Apokolips War en hij was zelfs te gast in Brooklyn Nine-Nine. Binnenkort is hij te zien als Jimmy in de film Hero Mode uit 2021.

Bret McKenzie (Figwit)

McKenzie is een acteur, komiek, producer en muzikant in Nieuw-Zeeland. Zijn personage Figwit werd meestal gespeeld door een figurant. Maar dankzij de fancommunity kreeg hij uiteindelijk erkenning voor die rol. Hij verscheen zelfs als Lindir in de film The Hobbit.

Bret McKenzie (Figwit)

Na de trilogie was hij muzieksupervisor en liedjesschrijver voor The Muppets en leende hij ook zijn stem voor een van de afleveringen van The Simpsons. Momenteel schrijft hij liedjes voor drie speelfilms waarvan de releasedata nog niet bekend zijn gemaakt.

Peter Leo McKenzie (Elendil)

Deze McKenzie is Bret’s vader die ook een acteur is en Elendil speelde in de eerste aflevering van The Lord of the Rings. Dit personage was de vader van Anárion en Isildur, de eerste Hoge Koning van Arnor en Gondor en de laatste heer van Andúnië.

Peter Leo McKenzie (Elendil)

Het lijkt erop dat regisseur Peter Jackson graag acteurs cast waar hij al mee heeft gewerkt, want McKenzie was ook te zien in zijn film King Kong. Hij was ook te zien als Dr. Allen in It’s Complicated uit 2009.

Andy Serkis (Gollem)

Andy Serkis was al een beroemde Britse acteur, regisseur en producent. Hij heeft geacteerd in films als Loopen Pandemonium. Zijn iconische rol van Gollem in The Lord of the Rings werd gewaardeerd en toonde de veelzijdigheid van de acteur.

Andy Serkis (Gollem)

De carrière van de acteur nam een hoge vlucht na de trilogie en hij haalde meerdere filmfranchises binnen, zoals Avengers: Age of Ultron, Rise of the Planet of the Apes, Star Wars: The Force Awakens. Hij was niet alleen te zien in The Batman maar regisseerde ook het vervolg Venom.

John Bach (Madril)

Bach speelde misschien Madril, de Gondorian Ranger, maar wist je dat hij ook een body double was voor Christopher Lee als Saruman in 2014? Dat was omdat Lee niet naar Nieuw-Zeeland kon vliegen omdat hij aan The Hobbit werkte.

John Bach (Madril)

Sinds de trilogie werkte Bach in verschillende Nieuw-Zeelandse tv-series. Hij speelde ook Marcus Aurelius, de Romeinse keizer in de Netflix-serie Roman Empire. Zijn rol werd echter alleen geschreven voor het eerste seizoen.

Liv Tyler (Arwen)

Voordat ze de hoofdrol speelde in The Lord of the Rings, was Liv Tyler al een bekende naam. Ze was te zien in films als Armageddon en Empire Records. Naast acteren is Tyler ook een beroemd voormalig model, zangeres en producer.

Liv Tyler (Arwen)

Na de franchise was Tyler te zien in films als Jamie Marks is Dead, The Incredible Hulk, Ad Astra, The Leftovers, en Jersey Girl. Ze was voor het laatst te zien in de populaire tv-dramaserie 9-1-1: Lone Star als Michelle Blake.

Alistair Browning (Damrod)

Naast zijn personage als Damrod heeft Browning een indrukwekkend cv. Hij heeft deel uitgemaakt van populaire tv-series en films zoals Xena: Warrior Princess, Power Rangers Ninja Storm, Young Hercules, Duggan, Rain, en Vertical Limit.

Alistair Browning (Damrod)

Na de trilogie bleven de rollen komen. Zijn laatste grote rol was die van rechter Mathovic in American Playboy: The Hugh Hefner Story (2016). Helaas verloor hij de strijd tegen kanker en bezweek eraan in 2019.

Ian Holm (Bilbo Baggins)

Sir Ian Holm Cuthbert was al een gevestigde theater-, televisie- en filmacteur voor The Lord of the Rings. Hij was te zien in films als Jesus of Nazareth, Incognito en The Fifth Element. Hij werd zelfs genomineerd voor verschillende prestigieuze prijzen en won er veel.

Ian Holm (Bilbo Baggins)

Na The Lord of the Rings; Sir Ian Holm Cuthbert bleef acteren in films als The Aviator enThe Hobbit als Bilbo Baggins. Hij overleed op 88-jarige leeftijd in juni 2020.

Ian Huges (Irolas)

Hughes speelde Irolas in het derde deel van de filmreeks. Deze getalenteerde acteur, die ook regisseur en schrijver is, is bekend van zijn rol in Hercules: The Journeys als Loki (1998).

Ian Huges (Irolas)

Sinds de trilogie heeft hij deel uitgemaakt van verschillende tv-series. De populairste is de serie Power Rangers . Momenteel regisseert hij nog steeds de dramaserie Shortland Street, sinds 2015.

Christopher Lee (Saruman)

Iedereen was geschokt toen ze zeiden dat Saruman de Witte de slechte machtswellusteling bleek te zijn. En Lee speelde het met overtuiging. Hij speelde eerder in films als Count Dracula in 1977 en Sherlock Holmes and the Deadly Necklace in 1962.

Christopher Lee (Saruman)

De rollen bleven komen, zelfs nadat de trilogie eindigde. Hij speelde in korte films en films als Hugoen Charlie and the Chocolate Factory. Hij herhaalde zelfs zijn rol in de film The Hobbit: An Unexpected Journey.

Viggo Mortensen (Aragorn)

Viggo Mortensen is een bekende schilder, dichter, fotograaf, muzikant, auteur en acteur. Hij speelde in films als The Portrait of a Lady, Crimson Tide, G.I. Jane, en Witness voordat hij de rol van Aragorn speelde in The Lord of the Rings trilogie.

Viggo Mortensen (Aragorn)

Na The Lord of the Rings kreeg hij een contract voor films als Green Booken Eastern Promises, die hem een Oscarnominatie voor Beste Acteur opleverden. Daarnaast zal hij binnenkort te zien zijn in films als Crimes of the FutureenThirteen Lives.

Een ranglijst van de mooiste vrouwen ter wereld

Wie heeft de lijst nog meer gehaald?

De meeste beroemdheden zien er uiteindelijk goed uit – met geld koop je tenslotte schoonheid – maar sommige zijn ontegenzeggelijk prachtig. Er zijn Engelse rozen, Latijnse bommenhells, opvallende atleten, schattige soapsterren en modellen met lange benen. Onder de elite van Hollywood bevinden zich vrouwen met een ongewoon uiterlijk, verschillende gelaatstrekken en veel talent. Men zegt dat schoonheid vervaagt, maar voor deze vrouwen gaat het nergens heen. Laten we eens kijken naar enkele van de mooiste vrouwen ter wereld.

40. Candice Swanepoel

Met haar grote gelaatstrekken en modellenfiguur heeft het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel in tijdschriften in de meeste landen ter wereld gestaan. Swanepoel is vooral bekend van haar werk voor Victoria’s Secret en was op een gegeven moment het op 8 na best verdienende model ter wereld.

40. Candice Swanepoel

Het model groeide op als balletdanseres en werd op 15-jarige leeftijd gespot door een modellenscout tijdens het winkelen op een vlooienmarkt in Durban. Swanepoel komt uit een Afrikaans gezin, met een Zimbabwaanse vader en een Zuid-Afrikaanse moeder.

39. Penelope Cruz

Penelope Cruz is geboren in Madrid, Spanje als dochter van een kappersmoeder en een monteur. In Spanje wordt de mooie actrice de “Spaanse tovenares” genoemd. Dit is geen verrassing gezien Cruz’ ongelooflijke langdurige schoonheid.

39. Penelope Cruz

Cruz was pas 15 jaar toen ze bij een agent werd ingeschreven en speelde al in haar eerste film toen ze nog maar een tiener was. Jaren later is Cruz een Academy Award winnaar en de eerste Spaanse actrice met een ster op de Hollywood walk of fame.

38. Gigi Hadid

Een ander gezicht uit The Real Housewives of Beverly Hills is topmodel Gigi Hadid, dochter van de Nederlandse voormalige echte huisvrouw Yolanda Hadid en projectontwikkelaar Mohamed Hadid. Gigi – echte naam Jelena Noura Hadid – was aanvoerder van het volleybalteam op de middelbare school en een wedstrijdruiter.

38. Gigi Hadid

Zoals we weten heeft Gigi Hadid de modellenindustrie gedomineerd. In vier jaar alleen al stond ze 35 keer op de cover van internationale edities van Vogue. Ze heeft onlangs een dochter verwelkomd met Zayn Malik.

37. Olivia Munn

Actrice en tv-presentatrice Olivia Munn is een absoluut prachtige vrouw. Munn werd geboren in Oklahoma City als dochter van een Duitse, Ierse en Engelse vader en een Vietnamese moeder van Chinese afkomst. Munns moeder verhuisde na de Vietnamoorlog als vluchteling naar de VS en hertrouwde later met een lid van de Amerikaanse luchtmacht. Hierdoor bracht Munn haar jonge jaren door in Tokio, Japan.

37. Olivia Munn

Olivia Munn heeft een zwarte band in taekwondo en is betrokken bij de MeToo-beweging.

36. Marisa Miller

In model Marisa Miller hebben we nog een alumni van de Sports Illustrated Swimsuit Issue. Het model werkte ook met Victoria’s Secret en is de allereerste woordvoerder van Harley-Davidson. We weten dat die baan niet zomaar voor iedereen is weggelegd.

36. Marisa Miller

Marisa Miller staat bekend om haar ongelofelijke schoonheid en staat regelmatig op lijsten van ‘s werelds mooiste vrouwen. Het model werd op 16-jarige leeftijd ontdekt in een café in San Francisco, maar vond zichzelf te rond en te klein om als model te werken.

35. Sofia Vergara

Ze is bijna 50 jaar oud, maar Modern Family actrice Sofia Vergara is nog steeds een van de mooiste vrouwen ter wereld. Geboren in Barranquilla, Colombia, en ontdekt op het strand als tiener, heeft Vergara een succesvolle televisiecarrière in Zuid- en Noord-Amerika.

35. Sofia Vergara

De mooie Vergara was zeven jaar achter elkaar de best betaalde actrice op de Amerikaanse televisie. Bij haar familieleden bekend als “Toti”, groeide Vergara op als rooms-katholiek en studeerde ze aanvankelijk voor tandarts.

34. Doutzen Kroes

Het Nederlandse model Doutzen Kroes is een ander lid van de Victoria’s Secret stam. De voormalige Secret Angel is een van de bestbetaalde modellen ter wereld, wordt beschouwd als een “New Super” en wordt wel de Helen of Troy van de reclame genoemd. Kroes is sinds 2008 zelfs merkambassadrice voor beautymerk L’Oréal.

34. Doutzen Kroes

Kroes’ moedertaal is Fries, een West-Germaanse taal die in het noorden van Nederland wordt gesproken. Ze speelt de hoofdrol in de officiële campagne voor de taal.

33. Yvonne Strahovski

De Australische actrice Yvonne Strahovski speelt de ijskoude vrouw van de commandant, Serena Joy, in de dystopische dramaserie The Handmaid’s Tale. Met haar rechte houding en keurige blonde haar is het personage wreed, maar ontegenzeggelijk mooi. Shrahovski heeft ook gespeeld in Chuck, Dexter, in de film The Guilt Trip, en sprak de stem in van Miranda Lawson in de Mass Effect videogameserie.

33. Yvonne Strahovski

Yvonne Strahovski is de dochter van Poolse immigranten uit Warschau. Ze is geboren in New South Wales, Australië en begon op haar 12e met acteerlessen.

32. Selena Gomez

Ze begon in de kinderserie Barney & Friends, maar de in Texas geboren Selena Gomez groeide uit tot een prachtige vrouw. De “Ice Cream” zangeres is een trotse derde generatie Amerikaans-Mexicaanse en werd vernoemd naar de beroemde Latina zangeres Selena Quintanilla.

32. Selena Gomez

De popster en actrice heeft een make-up lijn, kledinglijn, handtassenlijn, parfumlijn en een productiebedrijf. Het is duidelijk dat veel mensen het ermee eens zijn dat Selena Gomez mooi is, want ze was ooit de meest gevolgde persoon op Instagram!

31. Salma Hayek

Net als Penelope Cruz heeft Salma Hayek niets van haar schoonheid verloren. De Mexicaans-Amerikaanse actrice is nu in de 50 en nog steeds ongelooflijk mooi. Salma Hayek brak door met het spelen van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo in de biopic Frida en speelde daarna in verschillende tv-programma’s en films.

31. Salma Hayek

De Ugly Betty actrice werd geboren in Mexico uit een Libanese Mexicaanse vader en een Spaanse Mexicaanse moeder. Hayek is getrouwd met de Franse miljardair François-Henri Pinault en samen hebben ze dochter Valentina.

30. Shantel VanSanten

De beeldschone Shantel VanSanten is een Amerikaans model en actrice. Het model – van Nederlandse en Noorse afkomst, begon op haar 15e als model en verscheen op de pagina’s van Teen Vogue en Seventeen. Op het kleine scherm speelde VanSanten Quinn in One Tree Hill en detective Patty Spivot in The Flash.

30. Shantel VanSanten

Shantel VanSanten ziet eruit als een klassiek model met haar lange ledematen en opvallende gezicht. Ze was zelfs finaliste in de realityshow Sports Illustrated: Swimsuit Model Search.

29. Ashley Benson

Ashley Benson, vooral bekend als Hanan Marin in het tienermysteriedrama Pretty Little Liars, is een in Californië geboren actrice, model en zangeres. De mooie blondine ging tussen 2018-2020 uit met model Cara Delevingne en de twee vormden een zeer opvallend paar.

29. Ashley Benson

Ashley Benson was op driejarige leeftijd een wedstrijddanseres en zong in koren en musicals. Ze verliet een contract bij soap Days of Our Lives om de hoofdrol te spelen in cheerleading film Bring it On: In It to Win It.

28. Jordana Brewster

Jordana Brewster begon in de soap All My Children, maar brak door in de actiefranchise The Fast and the Furious. De verbluffende actrice werd geboren in Panama City, Panama als dochter van een Braziliaans voormalig badpakmodel en een Amerikaanse investeringsbankier. Interessant genoeg kan Brewster haar voorouders terugvoeren tot de Mayflower.

28. Jordana Brewster

De American Horror Story actrice is niet alleen mooi, maar ook slim. Jordana Brewster is afgestudeerd in Engels aan Yale University.

27. Victoria Justice

De mooie Victoria Justice begon als Lola in Zoey 101 en daarna als Tori in Victorious. De in Florida geboren actrice is van Engelse, Duitse en Ierse afkomst via haar vader en Puerto Ricaans via haar moeder.

27. Victoria Justice

Justice is als volwassene blijven acteren en speelde de rol van Janet in The Rocky Horror Picture Show: Let’s Do the Time Warp Again en als Stacy in The Penguins of Madagascar. Victoria Justice heeft ook een YouTube-kanaal waar ze muziek op uitbrengt, waaronder het nummer “Girl Up.”

26. Natalie Dormer

De Engelse actrice Natalie Dormer is een schoonheid voor fans van fantasy en period drama. De actrice speelde Anne Boleyn in The Tudors en verblindde het publiek als de intrigerende maar charmante Margaery Tyrell in Game of Thrones. Dormer speelde ook in de films The Hunger Games en in Captain America: The First Avenger.

26. Natalie Dormer

Dormer werd geboren in Berkshire, Engeland en is van Noorse en Welshe afkomst. Wij vinden zeker dat de actrice een ondeugende schoonheid heeft.

25. Denise Richards

Collega Real Housewife of Beverley Hills Kyle Richards mag actrice en model Denise Richards dan wel een “voddenboerin” hebben genoemd, maar iedereen weet dat ze eigenlijk een gevierde schoonheid is. De eerste grote rol van de actrice was in 1997 in de actiefilm Starship Troopers en ze belandde in de roddelpers dankzij haar problematische relatie met acteur Charlie Sheen.

25. Denise Richards

Denise Richards groeide op in Illinois en is van Duitse en Franse afkomst. Zoals je zou verwachten werd ze in het jaarboek van haar middelbare school verkozen tot de knapste.

24. Dua Lipa

De opvallende Dua Lipa is een Engelse singer-songwriter met Albanese afkomst. Lipa’s ouders verhuisden vanuit Kosovo (het toenmalige Joegoslavië) naar Londen en ze heeft ook Bosnische familieleden. De zangeres is aan het daten met de jongere broer van Gigi Hadid, Anwar.

24. Dua Lipa

Dua Lipa begon met het posten van YouTube-covers van haar favoriete artiesten en werd de langstlopende nummer 1-single voor een vrouwelijke artiest met “One Kiss”, haar nummer met Calvin Harris.

23. Maria Sharapova

De gepensioneerde tennisspeelster Maria Sharapova wordt vaak een van de beste tennissters ooit genoemd. Na een lange carrière werd de in Rusland geboren atlete nummer 1 op de wereldranglijst. Ze was 18 jaar oud en nam vijf Grand Slam-titels mee naar huis. Natuurlijk is Sharapova niet alleen een ongelooflijke sportster, ze wordt ook al lang bewonderd om haar schoonheid.

23. Maria Sharapova

De prachtige blondine heeft model gestaan voor Sports Illustrated en verscheen in een groot aantal reclamecampagnes. Naar verluidt was ze 11 jaar op rij de best betaalde vrouwelijke atlete.

22. Nathalie Emmanuel

Je kent haar misschien als voormalig slavin Missandei uit Game of Thrones, maar de Britse actrice Nathalie Emmanuel begon haar acteercarrière in de Britse soap Hollyoaks. Emmanuel verwijst naar haar iconische natuurlijke afrokapsel als haar “kroon op haar werk”, wat verfrissend is in een medialandschap waarin niet altijd aandacht is voor diverse schoonheid.

22. Nathalie Emmanuel

Emmanuel heeft een gemengd ras, met een Dominicaans-Engelse moeder en een Saint Luciaans-Engelse vader. De actrice was pas 10 jaar oud en speelde de jonge Nala in The Lion King op West End in Londen.

21. Jameela Jamil

In de fantasiesitcom The Good Place speelt Jameela Jamil de goedbedoelende maar vaak onuitstaanbare Tahani Al-Jamil. In het echte leven irriteert de verbluffende actrice zich ook aan mensen met haar online commentaar, maar uiteindelijk vestigt Jamil de aandacht op een aantal zeer belangrijke kwesties. De moeder van de actrice is Pakistaans en haar vader is Indiaas.

21. Jameela Jamil

Het is geen verrassing dat Jamil als model heeft gewerkt, maar ze is ook open geweest over haar worstelingen met eten. Daarom is Jameela Jamil fel tegen airbrushen.

20. Anne Hathaway

Het spreekt voor zich dat Anne Hathaway eruit ziet als een koningin – de koningin van Genovia misschien. De actrice werd geboren in Brooklyn, New York City uit ouders van Ierse, Franse, Engelse en Duitse afkomst. Vernoemd naar de vrouw van William Shakespeare, wilde Hathaway op een gegeven moment non worden. Gelukkig besloot ze in plaats daarvan te gaan acteren en brak ze door in The Princess Diaries.

20. Anne Hathaway

Anne Hathaway is een veelgeprezen actrice met meerdere prijzen. Met haar brede glimlach en sterke gelaatstrekken is de actrice verre van Mia Thermopolis.

19. Jourdan Dunn

Mode-icoon Jourdan Dunn werd ontdekt tijdens het winkelen in de goedkope modewinkel Primark in Londen. Slechts een jaar later liep Dunn over de internationale catwalks. Een jaar later was ze het eerste zwarte model dat op de catwalk van Prada liep in meer dan tien jaar.

19. Jourdan Dunn

Jourdan Dunn heeft Jamaicaanse, Grenadiaanse en Syrisch-Libanese voorouders. Als jonge vrouw was ze onzeker door haar lengte van 1,80 meter. Nu blijkt dat ze zich nergens zorgen over hoefde te maken.

18. Rihanna

We kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van Rihanna, de popster uit Barbados die ook aan het hoofd staat van bloeiende beauty- en modebedrijven. Rihanna heeft veel transformaties doorgemaakt in de tijd dat ze in de publieke belangstelling stond, van de “Umbrella” zingende popster tot de dreadlock dragende hacker in de vernieuwde vrouwelijke versie van Ocean’s 8.

18. Rihanna

Modeliefhebbers kijken elk jaar reikhalzend uit naar de outfit van Rihanna Fenty tijdens het Met Gala, omdat ze bekend staat om haar gedurfde en unieke modekeuzes.

17. Emily Ratajkowski

De wereld leerde model en actrice Emily Ratajkowski kennen toen ze in 2013 verscheen in Robin Thicke’s controversiële video voor “Blurred Lines”. De actrice had als kind een rol in iCarly en tekende op 14-jarige leeftijd bij Ford Models. Ze vond zichzelf echter typecast en poseerde in plaats daarvan voor enkele artistieke tijdschriften.

17. Emily Ratajkowski

Een shoot in een tijdschrift in het bijzonder leidde tot Ratajkowski’s casting in “Blurred Lines” en in Maroon 5’s video voor “Love Somebody”. Het model en de actrice is van Engelse, Ierse, Poolse en Duitse afkomst.

16. Jennifer Lopez

Jenny from the block is er al heel lang en ze gaat nergens heen. J.Lo is absoluut prachtig en haar mooie uiterlijk is met de jaren alleen maar mooier geworden. De actrice, zangeres en danseres begon als danseres in de sketchserie In Living Color en speelde Selena Quintanilla in de biopic Selena uit 1997.

16. Jennifer Lopez

Zoals haar muziek ons vertelt, is Jennifer Lyn Lopez geboren in The Bronx, New York City. Beide ouders van Lopez zijn Puerto Ricaanse en ze groeide op in katholieke scholen.

15. Taylor Swift

Muzikante Taylor Swift is niet alleen een super getalenteerde singer-songwriter, ze is ook ongelooflijk mooi (vraag het maar aan alle topmannen met wie ze heeft gedate). Met haar katachtige ogen en hoge jukbeenderen heeft mevrouw Swift altijd al een katachtige uitstraling gehad, waardoor haar rol in Cats volkomen logisch is.

15. Taylor Swift

Swift werd geboren in Pennsylvania uit Schotse ouders en werd vernoemd naar collega singer-songwriter James Taylor. Ze bracht haar debuutalbum uit in 2006 en werd de meest bekroonde artiest ooit bij de American Music Awards.

14. Zooey Deschanel

Met haar grote blauwe ogen, hese stem en benijdenswaardige haar heeft actrice Zooey Deschanel de schoonheid van een klassieke Hollywood actrice. Deschanel staat bekend om haar maffe humor en manic pixie dream girl energie. Ze speelde in de kerstklassieker Elf, anti-romcom 500 Days of Summer en in haar eigen sitcom New Girl.

14. Zooey Deschanel

Zooey Deschanel is niet alleen een mooie en getalenteerde actrice, ze is ook een bekwaam muzikante. Ze zingt en speelt banjo, gitaar, ukelele, keyboards en drums. Deschanel is van Franse, Zwitserse, Nederlandse, Engelse en Ierse afkomst.

13. Blake Lively

Blake Lively ziet eruit als een Hollywoodster en dat is al zo sinds ze voor het eerst op het toneel verscheen als Blair Waldorf in het tienerdrama Gossip Girl. Met haar lange blonde haar en blauwe ogen ziet de in Californië geboren Lively er absoluut prachtig uit, wat ze ook draagt.

13. Blake Lively

De ouders van Blake Lively gaven allebei acteerlessen en namen hun dochter al op jonge leeftijd mee. Ze speelde in The Sisterhood of the Traveling Pants voordat ze haar rol als Serena van der Woodsen kreeg.

12. Cara Delevingne

Toegegeven, Cara Delevingne ziet er ongewoon uit, maar dat maakt haar zo’n succesvol model. Het Engelse model, actrice en zangeres tekende bij een modellenbureau toen ze van school kwam en haar sterke wenkbrauwen en ondeugende gezicht maakten een serieuze impact in de modewereld.

12. Cara Delevingne

Delevingne komt uit een rijke familie met een geschiedenis in de uitgeverij en stamt blijkbaar af van de baronetten Faudel-Phillips. Ze heeft in verschillende films gespeeld, waaronder het komedie-drama Paper Towns en de fantasiefilm Pan.

11. Mila Kunis

Actrice Mila Kunis werd geboren in Sovjet-Oekraïne en verhuisde op 7-jarige leeftijd met haar familie naar de VS. Haar eerste taal is Russisch. Het is dan ook geen verrassing dat de jonge Kunis geen Engels sprak toen ze in de VS aankwam, maar ze kreeg haar eerste acteerklus toen ze pas 14 was, in That ’70s Show.

11. Mila Kunis

Mila Kunis, een verbluffende en uniek uitziende actrice, heeft gespeeld in de psychologische thriller Black Swan, komedie Bad Moms en heeft Meg ingesproken in animatieserie Family Guy.

10. Megan Fox

Megan Fox is een van die mooie vrouwen waar je niet te lang naar kunt kijken. Ze is afleidend mooi, bijna ongelooflijk mooi. De in Tennessee geboren actrice en model maakte haar speelfilmdebuut in Confessions of a Teenage Drama Queen, maar vond mainstream succes in de Transformers franchise.

10. Megan Fox

Fox is een getatoeëerde vrouwelijke beroemdheid, die heeft bijgedragen aan de popularisering van tatoeages bij vrouwen. Hierdoor en door haar opvallende schoonheid wordt de Jennifer’s Body actrice vaak vergeleken met Angelina Jolie.

9. Bella Hadid

We hebben Gigi Hadid al in deze lijst gehad, dus het is niet meer dan logisch dat het jongere zusje Bella er ook in voorkomt. Waar Gigi de blonde, schattig uitziende Hadid zus is, is Bella de donkere, meer opvallende zus. Het model is geboren als Isabella Khair, heeft een Nederlandse moeder en claimt afstamming van Daher Al Omer, de prins van Nazareth.

9. Bella Hadid

De mooie Bella Hadid begon als tiener als model en maakte haar debuut op de New York Fashion Week in 2014.

8. Zoe Kravitz

Met ouders als Lenny Kravitz en Lisa Bonet is het geen verrassing dat actrice, zangeres en model Zoe Kravitz zo mooi is. Beide ouders van Kravitz hebben een Afro-Amerikaanse en Asjkenazische joodse achtergrond en een deel van haar familie komt van de Bahama’s.

8. Zoe Kravitz

Kravitz is bekend van haar rol als Angel in X-Men: First Class, als Leta Lestrange in de Fantastic Beasts-franchise en als Bonnie Carlson in de HBO-serie Big Little Lies. Ze is ook voorman van de band Lolawolf en heeft samengewerkt met Janelle Monae.

7. Priyanka Chopra

De extreem mooie Priyanka Chopra won de Miss World verkiezing in 2000 en is een van de best betaalde entertainers in India. De actrice en zangeres werd geboren in Jharkhand als dochter van twee militaire artsen en woonde in verschillende Indiase steden. Chopra is Punjabi Hindoe en Jacobitisch Syrisch Christelijk.

7. Priyanka Chopra

Priyanka Chopra verhuisde op 13-jarige leeftijd voor enkele jaren naar de VS en werd gepest om haar uiterlijk. Na haar terugkeer naar India begon ze haar verkiezingscarrière en brak ze door in Bollywood. Ze is nu getrouwd met Nick Jonas.

6. Shakira

Shakira’s “Hips Don’t Lie,” en wij ook niet als het gaat om haar ongelooflijke schoonheid. De Colombiaanse entertainer komt uit dezelfde stad als haar Latina Sofia Vergara en wordt beschouwd als de koningin van de latinamuziek.

6. Shakira

De Grammy-winnares werd geboren in Barranquilla en heeft Libanese en Spaanse roots. Toen ze slechts vier jaar oud was, hoorde Shakira voor het eerst de traditionele Arabische trommel, een “doumbek”, en ze besloot dat ze een artiest wilde worden. De mooie Colombiaanse heeft nu meer dan 75 miljoen platen verkocht.

5. Kim Kardashian

Kijk, we weten dat Kim Kardashian een polariserend figuur is, maar de half-Armeense realityster is ontegenzeggelijk een hele mooie vrouw. De inwoonster van Calabasas heeft de uitstraling van iemand die altijd al wist dat ze beroemd zou worden en heeft al heel lang een opvallend gezicht.

5. Kim Kardashian

Kim K heeft de stap gemaakt van Paris Hilton’s styliste naar reality tv-kanon, naar moeder van vier kinderen en advocaat in opleiding en is niet bang voor nieuwe uitdagingen. Ze is ook een gedurfde fashionista, waardoor ze een genot is om naar te kijken.

4. Lupita Nyong’o

Toen Lupita Nyong’o voor het eerst onder de aandacht kwam, stond ze al snel bovenaan People‘s lijst van De Mooiste Vrouwen ter Wereld. We kunnen zeker zien waarom. De actrice is in Mexico geboren uit Keniaanse ouders en heeft een dubbele nationaliteit. Nyong’o’s eerste speelfilm was het periodedrama 12 Years a Slave en sindsdien speelde ze in Black Panther, Us en Star Wars.

4. Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o was de tweede Afrikaanse vrouw die op de cover van Vogue stond. Ze wordt regelmatig genoemd in liedjes, onder andere in Beyoncé’s “Brown Skin Girl”.

3. Beyoncé Knowles

Dacht je echt dat de ongelofelijke en onnavolgbare Beyoncé Knowles niet op deze lijst van mooie vrouwen zou staan? Knowles is geboren in Houston Texas en heeft Afro-Amerikaanse en Louisiana Creoolse voorouders, maar ook Spaanse, Chinese en Indonesische.

3. Beyoncé Knowles

De prachtige Beyoncé vermaakt het publiek al sinds haar kindertijd en is nu een van ‘s werelds best verkopende artiesten. Bey experimenteert graag met haar imago en verblijdt fans regelmatig met haar nieuwe kapsels en outfits. De Queen Bee ziet er altijd prachtig uit.

2. Angelina Jolie

Het is bijna onmogelijk om naar Angelina Jolie te kijken en je niet te verbazen over haar schoonheid. Of het nu is als sociopaat Lisa in Girl Interrupted, actieheld Lara Croft in Lara Croft: Tomb Raider, of als de kwaadaardige Maleficent in de gelijknamige film, Angie ziet er altijd absoluut on point uit.

2. Angelina Jolie

De combinatie van Jolie’s mollige lippen, scherpe tatoeages en opmerkelijke botstructuur maakt haar een boeiende actrice om naar te kijken. Natuurlijk heeft ze ook een Academy Award mee naar huis genomen voor haar vaardigheden.

1. Margot Robbie

Margot Robbie is een van die mooie vrouwen die bijna niet echt lijken. Met haar blonde haar en ongelofelijke figuur lijkt het alsof de actrice in een laboratorium in elkaar is gezet. Het blijkt dat Robbie zoveel vaardigheden en persoonlijkheid heeft dat ze wel echt moet zijn.

1. Margot Robbie

De Australische actrice begon in de soap Neighbours en brak daarna door in The Wolf of Wall Street. Robbie staat nu bekend om haar perfecte vertolking van Harley Quinn en heeft ook haar eigen productiemaatschappij.